Foto izazov u Novom Sadu

Datum manifestacije je 1. septembar 2012. Napunite svoje baterije tokom leta, jer vas u septembru očekuje veliki foto izazov u Novom Sadu!

Novosadski Fotomaraton je od osnivanja usmeren ka gradu i njegovim stanovnicima.

Odabrane lokacije na mapi ovogodišnjeg Fotomaratona biće dugo zapušteni prostori koji čine novosadsko jezgro. Postavljanjem setova na svaku od lokacija tj. uvođenjem modela u napuštene prostore, započinjemo proces reanimacije, koji će Fotomaratonci ovekovečiti.

Konvertovanje energije ljudi u energiju grada iskoristićemo kao pristup ka uspavanim delovima gradskog tkiva, kako bi još koliko danas počeli da kreiramo Novi Sad sutra.

Sa ciljem otkrivanja potencijala postojećeg-izgrađenog neoživljenog prostora, podsećamo na celu lepezu mogućnosti reanimacije prostora koji, duboko utkani u gradskom tkivu, šire sliku grada i upotpunjuju njegov duh.

Fotomaraton će trajati tokom čitavog dana, a takmičari će se kretati po lokacijama ucrtanim na mapi koju dobijaju na startu. Za razliku od prošlih, 4. Fotomaraton će imati jednu temu koja će biti zadata takmičarima.Kotizacija za učešće iznosi 2.200 dinara u pretprodaji, a pozivamo Vas da se priključite foto konkursu i osvojite besplatno učešće na 4. Fotomaratonu.
Sve informacije možete pratiti na:
www.fotomaraton.rs

Comments are closed.